Lirik Tragedi Tali Kutang

Atas permintaan dari Sky Tampan (???????) ku postinglah ini

“Tragedi Tali Kutang”

Dek biyen wis tak tukoke
wujud tali sak kotange
saikine lha kok ilang sak slirane

Lungo menyang endi
tanpo pamit ra ngabari
opo lali, kowe karo aku iki

Nadyan regane ‘nem ewu,
kuwi wujud katresnanku
Jare kowe melu aku
lha kok mlayu

Opo kurang larang,
pungkasane kowe ilang
Neng endi aku nggoleki
tali kutang…

Iki mas taline tak kondurake
Ngerso bapak ra ngeparengake
Aku dijodoke malah karo priyo seje
Wis cukup, mung semene wae

Duh kangmas Anton Basuki
aku ora bakal lali
Yen Gusti ngeparengake
mesti bali

Tali kutang iki
tak simpen tekane pati
tali kotang saksi tresnaku kang suci

About these ads

4 thoughts on “Lirik Tragedi Tali Kutang

  1. wah kadang2 saya kangen lagu jawa, makannya saya mampir ke sini cari liriknya.. cukup mengingatkan jaman dulu..
    sangat membanru.. trimakasih..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s